Kantoorpand | Eemshaven

WERKZAAMHEDEN De opdracht bestaat uit de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen metalstud systeemwanden/plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk Tegelwerk (incl. kitwerk) Schilderwerk en binnenbeglazing

mrt 16, 2021 / by MasterD / Comments are off for this post

Woonzorgcentrum Goutum | Leeuwarden

WERKZAAMHEDEN De opdracht bestaat uit de volgende afbouwwerkzaamheden:  Leveren en plaatsen systeemwanden en -plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk) Tegelwerk (incl. kitwerk)

mrt 16, 2021 / by MasterD / Comments are off for this post

Hotel Van der Valk | Haarlem

Uitgevoerde werkzaamheden De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Aanbrengen van cementdekvloeren Stukadoorswerkzaamheden (incl. spackwerkzaamheden)

nov 19, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post

Ebbingehof | Groningen

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Leveren en plaatsen van scheidingswanden Aanbrengen van cementdekvloeren en anhydriet gietdekvloeren Stukadoorswerkzaamheden (incl. spackwerkzaamheden)

nov 09, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post

Woonzorgcomplex | Nieuwe Pekela

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Aanbrengen van cementdekvloeren en anhydriet gietdekvloeren Stukadoorswerkzaamheden Leveren en plaatsen van systeemwanden en plafonds Tegelwerkzaamheden Schilderwerk

nov 06, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post

Scheper Ziekenhuis | Emmen

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN De opdracht bestaat uit de volgende afbouwwerkzaamheden:   Aanbrengen van cementgebonden gietvloeren Stukadoorswerkzaamheden

mrt 30, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post

Altingerhof | Beilen

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Aanbrengen van cementdekvloeren Stukadoorswerkzaamheden (incl. spackwerkzaamheden)

mrt 24, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post

Atlas en Pleione | Groningen

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Leveren en plaatsen van scheidingswanden Stukadoorswerkzaamheden (incl. spackwerkzaamheden) Leveren en aanbrengen systeemwanden en -plafonds

feb 10, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post

Leger Des Heils | Emmen

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Aanbrengen van cementdekvloeren Stukadoorswerkzaamheden (incl. spackwerkzaamheden) Leveren en aanbrengen systeemwanden en -plafonds Tegelwerkzaamheden (incl. kitwerkzaamheden) Schilderwerkzaamheden (incl. binnenbeglazing)

feb 06, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post

WestCord Hotel | Groningen

Uitgevoerde werkzaamheden De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Leveren en plaatsen van scheidingswanden Aanbrengen van cement- en anhydrietdekvloeren Stukadoorswerkzaamheden (incl. spackwerkzaamheden) Leveren en aanbrengen systeemwanden en -plafonds Schilderwerkzaamheden (incl. binnenbeglazing)

dec 06, 2019 / by MasterD / Comments are off for this post