Gastenhuis | Emmen

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Koenen verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen systeemwanden en -plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk) Tegelwerk (incl. kitwerk)

mei 19, 2023 / by MasterD / Comments are off for this post

Kantoor Afeer | Blijham

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Brands verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen systeemwanden/-plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk) Tegelwerk (incl. kitwerk)

feb 13, 2023 / by MasterD / Comments are off for this post

Bedrijfspand Olijslager | Hoogeveen

WERKZAAMHEDEN In opdracht van HuneBouw verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk Tegelwerk (incl. kitwerk)

jun 27, 2022 / by MasterD / Comments are off for this post

Treant Ziekenhuis | Emmen

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Buursema verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Aanbrengen cement-/gietdekvloeren Stucwerk

mrt 29, 2022 / by MasterD / Comments are off for this post

Fase 3 Altingerhof | Beilen

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN In opdracht van Buursema verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Aanbrengen van cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk)

dec 14, 2021 / by MasterD / Comments are off for this post

Kantoorpand | Eemshaven

WERKZAAMHEDEN De opdracht bestaat uit de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen metalstud systeemwanden/plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk Tegelwerk (incl. kitwerk) Schilderwerk en binnenbeglazing

mrt 16, 2021 / by MasterD / Comments are off for this post

Woonzorgcentrum Goutum | Leeuwarden

WERKZAAMHEDEN De opdracht bestaat uit de volgende afbouwwerkzaamheden:  Leveren en plaatsen systeemwanden en -plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk) Tegelwerk (incl. kitwerk)

mrt 16, 2021 / by MasterD / Comments are off for this post

Hotel Van der Valk | Haarlem

Uitgevoerde werkzaamheden De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Aanbrengen van cementdekvloeren Stukadoorswerkzaamheden (incl. spackwerkzaamheden)

nov 19, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post

Ebbingehof | Groningen

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Leveren en plaatsen van scheidingswanden Aanbrengen van cementdekvloeren en anhydriet gietdekvloeren Stukadoorswerkzaamheden (incl. spackwerkzaamheden)

nov 09, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post

Woonzorgcomplex | Nieuwe Pekela

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN De volgende afbouwwerkzaamheden hebben wij op dit project uitgevoerd: Aanbrengen van cementdekvloeren en anhydriet gietdekvloeren Stukadoorswerkzaamheden Leveren en plaatsen van systeemwanden en plafonds Tegelwerkzaamheden Schilderwerk

nov 06, 2020 / by MasterD / Comments are off for this post