Vakwerk sinds 1992

Heigro heeft de ervaring in huis om duurzame, aansprekende en kwalitatief hoogstaande stucadoors- en afbouwwerkzaamheden
te realiseren en te ontwikkelen die vooral gericht zijn op de wensen van de (eind-)gebruikers.

Missie

Het realiseren van toonaangevende en aansprekende opdrachten voor zowel consumenten als organisaties op het terrein van stucadoors- en afbouwwerkzaamheden. Met deze opgaaf wil Heigro bijdragen aan een positieve en betere woon-, werk- en leefomgeving voor zowel opdrachtgevers als gebruikers.

Visie

Vanuit de kern begrippen ´betrouwbaar´, ´kwaliteit´ en ´betrokken´ hebben wij onze organisatie ingericht. De begrippen vormen het uitgangspunt voor de manier waarop wij met onze opdrachtgevers en medewerkers omgaan en hoe wij werken. Tevens geven de begrippen aan hoe wij in de maatschappij willen staan.
Projecten
Opdrachtgevers
Vakmensen
Jaar ervaring

Even voorstellen

Rob Groote

DGA

Tim Groote

DGA

André Velema

Calculator / Werkvoorbereider

Jarno Pruim

Uitvoerder utiliteitsbouw

Tim Smeman

Uitvoerder renovatie/woningbouw

Sylvia Tappel

Bedrijfsadministrateur

Duurzame samenleving

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons respectvolle omgangsvormen. Dit houdt in respectvol omgaan met onze relaties, maar ook tussen onze medewerkers onderling. Vanuit deze gedachte gaat het om meer dan enkel een zakelijke transactie doen met elkaar.

Heigro ziet voor zich en voor haar medewerkers daarnaast ook in bredere zin een maatschappelijke verantwoordelijkheid.  Dit willen wij vertalen in onze betrokkenheid bij organisaties en instanties die een breder maatschappelijk doel willen dienen. Deze betrokkenheid gaat voor ons verder dan enkel een financiële bedrage.

Sport is een onderdeel van de maatschappij. Naast dat sport en bewegen veel lichamelijke en geestelijke positieve effecten met zich meebrengt bevordert het ook de deelname van mensen aan het maatschappelijke leven. Mede vanuit het maatschappelijk verantwoord ondernemen is Heigro B.V. reeds een groot aantal jaren sponsor van FC Klazienaveen.

Heigro is al jaren sponsor van FC Klazienaveen.