401 studentenkamers | Groningen

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Plegt Vos verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk Tegelwerk (incl. kitwerk)

feb 23, 2024 / by MasterD / Comments are off for this post

285 appartementen | Groningen

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Trebbe verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen scheidingswanden Leveren en plaatsen systeemwanden/-plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk)

feb 23, 2024 / by MasterD / Comments are off for this post

54 appartementen | Emmen

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Avitec verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen scheidingswanden Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk)

feb 23, 2024 / by MasterD / Comments are off for this post

10 appartementen | Klazienaveen

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Gebr. Wolken verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen scheidingswanden Leveren en plaatsen systeemwanden Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk) Tegelwerk (incl. kitwerk)

nov 10, 2023 / by MasterD / Comments are off for this post

50 appartementen | Veendam

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Rottinghuis verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen systeemwanden/-plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk) Tegelwerk (incl. kitwerk)

nov 08, 2023 / by MasterD / Comments are off for this post

115 appartementen | Groningen

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Trebbe verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen systeemwanden/-plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk)

jul 31, 2023 / by MasterD / Comments are off for this post

24 appartementen | Leeuwarden

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Hesco verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen scheidingswanden Leveren en plaatsen systeemwanden/-plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk) Tegelwerk (incl. kitwerk)

jul 31, 2023 / by MasterD / Comments are off for this post

66 appartementen | Lelystad

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Plegt Vos verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen systeemwanden/-plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk)

mei 22, 2023 / by MasterD / Comments are off for this post

WilhelminaOord | Sint Nicolaasga

WERKZAAMHEDEN In opdracht van A. Fekken verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Stucwerk (incl. spackwerk)

mei 22, 2023 / by MasterD / Comments are off for this post

108 appartementen | Groningen

WERKZAAMHEDEN In opdracht van Plegt Vos verrichten wij op dit project de volgende afbouwwerkzaamheden: Leveren en plaatsen scheidingswanden Leveren en plaatsen systeemwanden/-plafonds Aanbrengen cementdekvloeren Stucwerk (incl. spackwerk) Tegelwerk (incl. kitwerk)

mei 19, 2023 / by MasterD / Comments are off for this post